Конверзацијска група енглеског језика води младог босанца, Роберта, до међународног успеха.

  Слика1

  После четири године верног присустованја групи конверзације енглеског језика, Роберт користи примљено знанје како би примио нове вишине, те да напредује у школованју, присуствујући факултету, у Мађарској, у којем су сви часови на енглеском.

  Кад је Роберт дошао на почетку на групу енглеског језика, имао је добро разумеванје енглеског језика, али његова несигурност кад би причао била му је препрека за напредованје. Разговарајући са мисионарима који су водили групе, показао је поузданје у говору, и превладао је несигурност изражаванја. Егнлеска конверзацијска група му је дала околности у којима би могао да се осјећа угодно и прихваћеним.


  “Научио сам да изразим своје мисли те да прићам нонстоп'


  Својим речима, Роберт описује своје искуство кад је присустовао енглеској конверсацијској групи: “Научио сам да изразим своје мисли те да прићам нонстоп, добрим материјалима како бих научио и побољшавао речник ја сам савладао енглески језик. Понекад, само мало подстрека може да промијени тотално свет некога од обичног до необичног. Увек говорите, јер тако показујте себе.”

  Позивамо све да дођу и суделују у групи енглеског језика, и виде за себе како може да вам помогне да побољшате своје енглеске и животне скилове.

  Тражите следећи линк како бисте учили више о групама конверсације енглеског језика у вашем подручију.

  Српске Групе Овде