Новосадске мормонке учествују у гозби јела и забаве

  slika 2

  Шта има боље од уживања у гозби јела са драгим пријатељима? Уживање у свему томе са „духовном гозбом“ добре јеванђеоске дискусије. Чланице Потпорног друштва (организација жена) у Новом Саду окупиле су се да кувају заједно и да уживају у заједничком друштву. Дружиле су се уз смех и пријатне укусе ћуфти, мешане салате, и предивног колача. Сестра Маринковић је водила разговор који се односио на говор под насловом „Да ли сам Божје дете?”, као и о моћи која произилази из разумевања нашег божанског идентитета. „Свако од нас је вољени духовни син или ћерка небеских родитеља и као такав, свако има божанску природу и идентитет.”

  slika

  “Да ли сам Божје дете?” Брајан К. Тејлор https://www.lds.org/languages/srp/content/general-conference/2018/04/am-i-a-child-of-god

  slika 1

  „Потпорно друштво“ је женска организација Цркве Исуса Христа светаца последњих дана. Њена сврха је да помогне женама да ојачају веру у Бога, Исуса Христа и његово помирење, као и да ојачају појединце, породице и домове и да раде у јединству на помагању онима којима је то потребно.