Пет нових европских језика додато сајту Mormon.org

  Пет нових европских језика додато сајту Mormon.org

  23. СЕПТЕМБРА 2015 -

  Црква Исуса Христа светаца последњих дана управо је покренула још пет језика на Mormon.org, чиме је број доступних језика порастао на 31. Mormon.org је сајт црквеног Одељењa за мисионаре који даје одговоре на питања о обновљеном Јеванђељу Исуса Христа и о црквеним доктринама и пракси.

  Старешина Брент Х. Нилсон, извршни директор Одељења за мисионаре је рекао: „Сајт Mormon.org сада је доступан на пет нових језика: на хрватском, данском, финском, мађарском и румунском. Ови нови сајтови омогућиће да више деце Небеског Оца учи о Јеванђељу на свом матерњем језику и да буду у контакту са члановима и мисионарима. Чланови Цркве сада су у могућности да креирају свој профил на тим језицима и да деле своја сведочанства, објасне зашто су чланови Цркве, и како Јеванђеље благосиља њихове животе.“

  У наредним недељама, 3 постојећа европска језика - чешки, грчки и норвешки - биће обогаћени могућношћу креирања личних профила на тим језицима. Од садашњег 31 језика доступног на сајту, 22 се изворно говоре на европском континенту.   

  Mormon.org website Croatian (1).JPG
  Mormon.org website Danish.JPG
  Mormon.org website Finish.JPG
  Mormon.org website Hungarian.JPG

  (фотографије – 5 фотографија на главној страници Mormon.org на сваком од 5 нових језика)

  Mormon.org website Romanian.JPG