Самци се не боје јер је Господ с њима

  Самци се не боје јер је Господ с њима

  15 ОКТОБРА2016

  Oве године 23. и 24. септембра одржало се дружење и окупљање самаца у мисиjској кући у прелепом граду Загребу у Хрватској. Тема дружења је била 'Не бој се јер ја сам с тобом', како је рекао Господ. Учесници су били чланови и пријатељи Цркве. Организација је била одлична. Било је забаве, плеса, социјалних игара, креативних радионица итд.

  Смештај и храна су били сјајни. Многи су се потрудили да све буде како треба и да сви буду задовољни. Учесници су били отворени, дружељубиви и забавни.

  Сав догађај је забележен заједничком фотографијом. На том дружењу Председник Мисије Грант је поделио са учесницима неколико важних порука за живот. Споменуо је важност молитве, читања Библије и да је битно у животу бити предузимљив. Важно је, каже председник Грант, да свој живот испунимо важним стварима, а не небитним.

  Такође на том скупу, старешина Питерсон је у свом излагању напоменуо да у животу, кад наиђу кризе не трeба да 'искочимо из Божјег чамца', него да се уздамо у Бога и да издржимо до краја, не плашећи се.

  Дружење је било успешно јер су учесници имали прилике да се ближе упознају и друже. 'Није добро да је човек сам', пише у Библији. Дружење се наставља и у наредном периоду.

  conf4food.jpg
  conf5lecture.jpg
  conf2group.jpg