Објављивање видео снимака са темама из Мормонове књиге на 15 језика  

  slika

  Црква Исуса Христа светаца последњих дана најавила је објављивање серије видео снимака са темама из Моронове књиге почев од 20. септембра 2019.  Нови видео снимци заснивају се на учењима и догађајима који се налазе у Мормоновој књизи: још једном сведочанству о Исусу Христу. 

  Нови видео снимци и слике који приказују догађаје од 1. Нефија, закључно са Еносом, биће објављивани сваког петка од 20. септембра 2019. до 27. децембра 2019. Додатни видео снимци биће објављени током 2020. и 2021. године. 

  Црква подстиче дељење тог садржај како би се разумевање Мормонове књиге увећало а вера у Небеског Оца и Исуса Христа ојачала.

  slika

  Прво председништво је изјавило: „Надамо се да ће ови видео снимци довести до појачаног проучавања и разумевања учења Мормонове књиге. Видео снимци треба да подрже лично проучавање Мормонове књиге а не да га замене. Позивамо све да користе те видео снимке и слике код куће и у цркви. Такође их можете користити за упознавање других са обновљеним Јеванђељем Исуса Христа.

  Видео снимци се могу наћи на ChurchofJesusChrist.org-у, у апликацији Gospel Library, и путем претплате на новим YouTube каналима на енглеском, португалском и шпанском.

  Видео снимци су доступни на 15 језика, укључујући 7 европских језика: енглески, француски, немачки, иатлиjански, португалски, руски и шпански

  Наслов генеричке слике: Објављивање видео снимака са темама из Мормонове књиге